Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Binnenkort op wereldreis? Deze dingen moet je in je backpack meenemen

Het is goed voor te stellen dat je voor je wereldreis wat zenuwachtig bent. Hoe goed je voorbereiding ook is, een wereldreis kan je ook weer niet helemaal plannen. Wel zijn er een aantal zaken die je altijd in je backpack moet hebben. Welke dat zijn? In dit korte artikel staan welke.

De drie belangrijkste dingen die je nooit moet vergeten

Je kan nog aan zoveel dingen denken, als je je portemonnee, telefoon en paspoort niet bij je hebt heb je echt een probleem in het buitenland. Zorg daarom dat je te allen tijde deze spullen in je buurt hebt!

Packing cubes maakt in- en uitpakken een stuk makkelijker

Packing cubes zijn kleine reistassen die ideaal zijn voor je backpack. Door je spullen in te delen in kleine reistasjes hoef je niet de hele tijd alles te doorzoeken. Je reistas is hierdoor geen rommeltje meer. Bovendien hou je meer ruimte over. Tip: Scheid al je vuile en schone kleding door in het losse packing cubes te stoppen. Zo creëer je orde in de chaos!

Denk om je gezondheid

Het is misschien wat cliché, maar zorg er altijd voor dat je voldoende en gezond eten bij je hebt. Neem daarom een koeltas mee, vul het met koelelementen. Appels zijn altijd lekker op reis. Het is verfrissend, het haalt de suikers bij je tanden weg en ze gaan lang mee. Ideaal!

Beveilig je reistas met een slotje!

Als je op reis gaat kan eigenlijk iedereen zomaar wat uit je reistas pakken. Soms slaap je ook gezamenlijk. Gelukkig zijn daar oplossingen voor: plaats een cijferslotje aan je tas. Kom je langs de douane? Dan kan je het slot weer gemakkelijk openen!

Bewaar je documenten goed!

Het is altijd fijn dat je je documenten snel bij de hand hebt. Zorg er voor dat ze niet nat worden. Bescherm je documenten goed met een waterdicht hoesje. Het komt namelijk altijd goed van pas: een kopie van je paspoort, bevestigingen van je hostel, reisschema, reisverzekeringen is altijd raadzaam. Met de bovenstaande tips ben je al een stuk beter voorbereid voor je trip. Een goede reis toegewenst!

Plaats een reactie