Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Albert Heijn geeft gratis fruit weg

Iedereen kent de winkels van AH wel. In Nederland zijn ze in elke stad wel te vinden. Albert Heijn fruit is daarom ook erg populair. Daarom werd de actie van AH waarbij ze gratis fruit uitdelen ook erg succesvol. Afgelopen maand was het zover. Meer dan 400 winkels van AH deden mee. Ze deden dit via een spel voor kinderen. Dat vindt plaats met de zogeheten Rock Frogs kar. Kinderen kunnen aan een speurtocht meedoen en een attentie winnen.

Fruit voor kinderen bij Albert Heijn

Het gratis fruit was alleen voor kinderen. Het doel van de actie was kinderen wegwijs maken met gezonde producten. Hiervoor gebruikte ze de zogeheten RockFrogs kar. De kids moeten in de winkel van Albert Heijn aan de slag met vragen en speurtochten waar ze spelenderwijs meer leren over fruit. Erg educatief en spannen voor kinderen. AH heeft in het kader van deze actie ook een vernieuwd assortiment huismerk fruit geïntroduceerd. Het gaat om AH knijpfruit. Dit product is op zichzelf niet nieuw, wel in de huismerk vorm. Het is fruit dat verpakt is in een knijpzak. Zeker voor jonge kinderen een goede manier om kennis te maken met fruit. Het product is verkrijgbaar in 3 nieuwe smaken.

Wat zijn Rock Frogs?
‘De coole rockkikkers werden vorig jaar geïntroduceerd en wijzen kinderen de weg naar gezonde producten, zoals fruit. De Rock Frogs en de actie rond het uitdelen van gratis fruit waren een antwoord op de raad van kinderen. Albert Heijn heeft dit in 2015 ingesteld. Het is een brainstorm-clubje van zo’n 30 kinderen die onderzoek doen naar gezondheid onder kinderen. Ze komen met oplossingen en creatieve manieren om jongeren te inspireren en enthousiasmeren voor fruit. Rock Frogs zijn 4 cartoon kikkers die je terugvind op gezonde producten van AH. Deze gratis fruit actie van AH heeft de naamsbekendheid van deze producten natuurlijk flink versterkt.

Plaats een reactie