logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €70
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Het Fruithuis Fruitbox

Het fruithuis is aan aanbieder van verschillende soorten fruitmanden en fruitpakketten. Via hetfruithuis.nl bestel je eenvoudig & snel de mooiste fruitmanden, fruitpakketten, fruit voor op school/werk, seizoenspakketten, sappakketen of een mooie liefdes fruitmand. Kortom: Het fruithuis is van alle markten thuis. Net als bijvoorbeeld Fruit.nl, kan je deze fruitboxen op basis van een abonnement afnemen. Je bepaalt dan een vast bedrag per week. Je ontvangt dan elke week een heerlijk, vers en goed gevuld pakket met fruit aan huis.

het fruithuis fruitpakket

Het Fruithuis bezorgt verschillende soorten fruitmanden en fruitpakketten. Via HetFruithuis.nl bestel je eenvoudig & snel. Ze bezorgen al sinds 1928 fruit aan huis. Dit familie bedrijf heeft dan ook veel ervaring, kennis en goede contacten met veelal Hollandse leveranciers. Daardoor levert Het Fruithuis het beste en lekkerste fruit, vers van de teler. Het fruit wordt zorgvuldig ingepakt en gratis verzonden door heel Nederland met PostNL.

Een ruim aanbod
Voor thuis is er het Fruithuispakket, met 6 of 7 soorten fruit en/of snackgroenten. Daarnaast hebben ze nog vele andere producten, zoals een Seizoensfruitpakket, fruitboxen en een Sappakket, voor heerlijk homemade versgeperste sap. Het Fruithuis levert ook fruit aan bedrijven. Hiervoor selecteren ze elke week een mooi Fruithuis Kantine Pakket met handzaam fruit wat makkelijk te eten is op kantoor. Er zijn een aantal standaard pakketten te bestellen, die dan wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks bezorgd worden. Maar in overleg is alles mogelijk; van wanneer en hoevaak er wordt bezorgd tot hoeveel fruit je wenst te ontvangen. Is er iemand in jouw omgeving ziek, jarig of verdiend diegene gewoon wat extra aandacht. Bij Het Fruithuis bestel je gemakkelijk een gezonde goed gevulde fruitmand. Voor iedereen is er een passend pakket, met heerlijk kwaliteitsfruit.

Review Fruithuis

Ben jij benieuwd of zo’n fruitbox van Het Fruithuis iets voor jou is? Bekijk dan ook onze review van dit fruitpakket. Onlangs hebben wij deze fruitbox thuis mogen ontvangen. Hieronder vind je in het kort onze ervaringen met het fruitpakket. Op Hetfruithuis.nl kies je snel een box die past bij jou. Zo kan je kiezen voor een fruitbox voor thuis, voor op het werk, of voor mee naar school. Daarnaast zijn er speciale fruitpakketten die passen bij het seizoen, en kan je online ook een sappakket bestellen. Het Fruithuis kantine pakket is speciaal bedoeld voor bedrijven die willen dat hun werknemers ook dagelijks het nodige fruit (en daarmee de vitaminen) binnenkrijgen. Bezorging gaat supersnel: als je voor 3 uur ’s middags bestelt, dan heb je het fruit de volgende dag al in huis!

Gekoelde levering van fruit
Het is begrijpelijk dat je je vraagtekens hebt bij fruit dat via de post wordt verzonden. Fruit is een versproduct, hoe komt dat in vredesnaam vers en in goede orde bij mij aan? Gelukkig heeft het verzenden van versproducten een flinke doorbraak gemaakt in de afgelopen jaren. De fruitpakketten van Het Fruithuis worden met PostNL bezorgd. Dit gaat met een speciale koelbox. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat al het fruit nog heerlijk vers en kwalitatief is. Dit merk je ook direct wanneer je de fruitbox van Het Fruithuis thuis ontvangt. Het fruit in de kartonnen doos voelt heerlijk vers aan.

Fruit van topkwaliteit
Een ander belangrijke vraag is: wat is de kwaliteit van het fruit? In ons Fruithuis fruitpakket zaten ondermeer appels, mandarijnen, sinaasappels, mineola’s, bananen en kiwi’s. Een mooie mix van (Hollands) fruit dus! Over de kwaliteit van het fruit zijn we zeer te spreken. Het fruit bevat geen beschadigen of andere bruine/beurse plekken. Ook is het fruit niet zacht of overrijp. Het fruit in de box past bovendien bij het seizoen!

Is een fruitpakket duur?
Het fruitpakket van Fruithuis bestel je vanaf € 14,95. Je ontvangt dan een pakket voor 1 – 2 personen (15 – 2o stuks fruit). Wanneer je dit fruit bij de plaatselijke supermarkt gaat kopen, ben je ongetwijfeld iets goedkoper uit. Ga je soortgelijke producten kopen bij de groenteboer, dan ben je waarschijnlijk ongeveer hetzelfde bedrag (of zelfs iets meer) kwijt. Tel hierbij op het gemak (automatisch vers fruit in huis) en de gratis bezorging, dan kunnen wij Het Fruithuis van harte aanbevelen!